diumenge, 21 de febrer del 2016

Així va anar la Candelera 2016

Aquí teniu un resum del que va ser la Fira de la Candelera de Molins de Rei d'enguay. Igual que l'edició passada vaig compartir parada amb minim, joies en plata i ceràmica fetes a mà, amb molta cura. Joies que faig amb la meva amiga i joiera Núria Monfort. Així les meves peces de ceràmica compartien protagonisme amb unes joies que enguany han tingut ressò a les xarxes socials, i es que vam demanar a la pregonera de la fira, la meteoròloga Monica Usart si li venia de gust portar-les al pregó. Cosa que va accedir encantada, un cop més moltes gràcies Mònica.
Per Nadal ja vam presentar els nous penjolls minim de forma ovalada i rodona, i ara a la fira presentàvem la nova sèrie en blaus i liles. Que per cert, van agradar moltíssim. 
I llavors arriba la ceràmica. Una ceràmica plena de poesia. On el fang s'entrellaça amb el vímet, on les culleres prenen les lletres de l'abecedari per compartir un moment, una paraula, un desig, una il·lusió.

Un cap de setmana ple de visites i abraçades, de compartir converses, d'explicar el que fem, com ho fem i per que ho fem. I de visites inesperades...
Com en Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya 
o la Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya
I com no, la Mònica Usart també va trobar un moment per venir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada