divendres, 27 de novembre del 2015

GARAGE 23

Sota el nom "Garage 23" s'aplega una mostra d'art contemporani a Sant Feliu de Llobregat, una acció solidaria en benefici dels refugiats sirians que estan fugint del seu país. Una mostra que durant tres dissabtes aplega diferents disciplines (pintura, fotografia, escultura, ceràmica, dibuix,...) dins un espai poc habitual dins els circuits establerts. 
Dissabte passat dia 21 vam inaugurar amb gran afluència de públic. Durant tot el matí es va poder observar, tocar i fins i tot comprar obres d'art d'un total de 23 artistes diferents. Amenitzant el matí va compartir la seva màgia el Magic Andreu i posteriorment vam poder gaudir d'una "jam sesion" de Jazz. 

Demà dissabte estarà obert de 11 del matí a 13h. I a les 6 de la tarda podem gaudir gratuitament de la conferència "Recorregut històric de la lectura en la imatge" a càrrec de l'artista Francesc Artigau. 

La última oportunitat per veure aquesta mostra i poder aportar el nostre granet de sorra en aquest esdeveniment serà el dissabte 12 de desembre, on tornarem a tenir musica en viu pel matí i la conferència "lectures estimulants vers la praxis creativa" a càrrec de l'artista Rafael Romero.

Anima't i vine!!!

2 comentaris:

  1. Hola Montse. Sóc E mili Biarnés i m'encanta el teu blog, però a banda necessitaria el teu correu per enviar-te una iformació que grec que és d'interès per a tots els que treballem amb el fang. Envia-me'l!!!!! Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Emili! T'envio el meu mail per privat a Facebook, que som amics!! Salut!

      Elimina