dijous, 4 de setembre del 2014

Estiu a Cogorderos

Un altre cop acaba l'estiu, però aquest any a diferència dels altres he utilitzat una de les meves setmanes de vacances de l'escola per a fer un d'aquells propòsits que et fas i no compleixes: marxar a fer un curs intensiu de ceràmica. De fet he d'agrair a un munt de casualitats i causalitats que aquest agost hagi gaudit tan d'aquesta experiència, envoltada d'una gent estupenda i compartint un munt de coneixements. 

Sota el nom de "ceràmica, joc i creativitat" la gent del Espacio ceramico de Gijón, organitzava el que ha sigut un curs d'allò més interessant per a la gent vinculada al món de l'ensenyament, ceramistes, amants de l'art i per tots aquells que dediquem un gran nombre d'hores i energia a fer difusió i ensenyar ceràmica. Per a tots els que creiem que la creativitat i el compartir ha de ser valors a l'alça en el moment que estem vivint.




 




Gràcies a la Carla Spaggiari, a Italo Chiodi i Marimar Burón per compartir els vostres coneixements i experiències amb nosaltres. Fins la propera, ha sigut un plaer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada