divendres, 31 de maig del 2013

L'espai de Lliure Creació Carme Malaret ja comença a rodar!!!

Després d’uns mesos donant forma a la idea, des d’aquest maig, Sant Just Desvern compta amb una nova iniciativa promoguda i apadrinada per l’artista, ceramista i amiga Carme Malaret. On fins ara hi havia el seu taller personal, ara podeu trobar un espai nou, un laboratori d’intercanvi d’idees, un espai de creació, d’interrelació de disciplines, obert i amb ganes de donar acollida a totes aquelles propostes artístiques o creatives que s’hi acostin.


El passat 11 de maig, un grup humà molt il·lusionat encapçalat per la Carme van presentar tot el projecte de l’espai de Lliure Creació ( l’origen de la idea, la transformació de l’espai, els primers grups de treball, les claus en custòdia...).

Un munt de gent es va acostar fins al carrer Bonavista i alguns de nosaltres vàrem poder participar a la performance que donava el tret de sortida a les accions participatives que l’espai vol crear, una acció a cavall de la dansa i el volum. La ballarina Eulàlia Ayguadé ens va ajudar a veure i sentir aquest nou espai des de una nova perspectiva.

Transformar les sensacions d’una dansa, d'uns moviments, d'una música, d'una respiració, d'una mirada...
 en un tros de fang!

Un cop més, moltes gràcies Carme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada