dilluns, 26 de desembre del 2011

Inauguració exposició "Punt de Partida" a l'associació de ceramistes de Catalunya

Molts companys, amics i ceramistes ens van acompanyar el passat 14 de desembre a la inauguració de l'exposició col·lectiva de ceràmica artística que es pot veure a la seu de l'associació de ceramistes de Catalunya
(c. Doctor Dou, núm. 7) sota el nom de "Punt de Partida". Una aposta molt personal de 5 ceramistes que em acabat fa poc els nostres estudis, i que em volgut muntat una exposició per a poder ensenyar la nostra obra fora de l'àmbit purament escolar. Són projectes amb alt nivell tècnic i sobretot amb moltes hores de feina i il·lusió al darrera.  

Aquí teniu unes quantes fotografies d'aquest dia, de les peces, de la gent...


Exposició Punt de Partida

Els que encara no heu pogut visitar aquesta fantàstica exposició de ceràmica, us recordo que teniu fins el 13 de gener per fer-ho!!!!

diumenge, 11 de desembre del 2011

Punt de partida

Punt de partida recull els projectes finals de Montse Artés, Cristina Márquez, Sergi Pahissa, Carlota Sampietro i Júlia Sangés. Són propostes que assenyalen el tancament d’una etapa, la formativa, però que alhora i sobretot ara, marquen l’inici de camins amb nom propi en el panorama actual de la ceràmica.

Amb aquesta selecció es vol acostar l’espectador a les tendències que apunten les noves generacions de ceramistes que, com ja ve sent característic, basculen entre l’utilitari i l’artístic. Però a més, hi ha la voluntat de donar l’oportunitat de presentar aquests treballs en el marc d’una sala d’exposicions. Els projectes finals són la materialització d’un llarg procés d’investigació i creació, en definitiva, són el resultat de viure la ceràmica amb intensitat. Tanmateix, les peces resultants només s’han pogut veure fugaçment en el context de l’escola i per un públic molt reduït. Tant l’esforç que ha comportat la realització de les peces com la seva qualitat final justifiquen la mostra que aquí es presenta.

En aquest sentit, cal destacar que tots aquests projectes han participar en diferents edicions del showroom Futur Excel·lent que organitza Artesania de Catalunya per tal de premiar la feina dels alumnes, donant a conèixer les millors propostes d’arreu de l’estat.




Inauguració el 14 de desembre de 2011 a les 20:00 h

Dates de l'exposició del 12 de desembre de 2011 al 13 de gener de 2012
De dilluns a divendres de 11h a 13:30h i de 17:00h a 20;30h

Associació de ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou, 7 baixos 1a
Tel: 93 317 69 06
www.ceramistescat.org



Un encàrrec cinquantenari


Un total de 22 socis del centre Excursionista Molins de Rei, van rebre el passat 27 de novembre, un escut commemoratiu de la entitat en reconeixement dels seus 50 anys de constància com a socis del CEM.

La peça era una reproducció en volum de l’escut de l’entitat, fet de fang refractari i decorats amb terres de colors i esmalt. Un cop la peça va estar cuita a més de 1000 graus, només li faltava el peu que li donés estabilitat i on hi aniria la placa amb els noms dels homenatjats.