diumenge, 11 de desembre de 2011

Punt de partida

Punt de partida recull els projectes finals de Montse Artés, Cristina Márquez, Sergi Pahissa, Carlota Sampietro i Júlia Sangés. Són propostes que assenyalen el tancament d’una etapa, la formativa, però que alhora i sobretot ara, marquen l’inici de camins amb nom propi en el panorama actual de la ceràmica.

Amb aquesta selecció es vol acostar l’espectador a les tendències que apunten les noves generacions de ceramistes que, com ja ve sent característic, basculen entre l’utilitari i l’artístic. Però a més, hi ha la voluntat de donar l’oportunitat de presentar aquests treballs en el marc d’una sala d’exposicions. Els projectes finals són la materialització d’un llarg procés d’investigació i creació, en definitiva, són el resultat de viure la ceràmica amb intensitat. Tanmateix, les peces resultants només s’han pogut veure fugaçment en el context de l’escola i per un públic molt reduït. Tant l’esforç que ha comportat la realització de les peces com la seva qualitat final justifiquen la mostra que aquí es presenta.

En aquest sentit, cal destacar que tots aquests projectes han participar en diferents edicions del showroom Futur Excel·lent que organitza Artesania de Catalunya per tal de premiar la feina dels alumnes, donant a conèixer les millors propostes d’arreu de l’estat.
Inauguració el 14 de desembre de 2011 a les 20:00 h

Dates de l'exposició del 12 de desembre de 2011 al 13 de gener de 2012
De dilluns a divendres de 11h a 13:30h i de 17:00h a 20;30h

Associació de ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou, 7 baixos 1a
Tel: 93 317 69 06
www.ceramistescat.orgCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada