diumenge, 9 de desembre del 2012

Els contes ceràmics es mouen un altre cop!!!

 Des del passat dia 1 de desembre, al restaurant El Fumet, de Molins de Rei (c/ Santiago Rusiñol, núm. 2, local 8), hi trobareu obra meva. Us acompanyaran dues propostes, penjades de les parets del restaurant.
Per una banda, us dono la possibilitat d’endinsar-vos un cop més en terres xilenes amb algunes de les peces de dos dels meus contes (Atacama, el color del silenci i Xile 05-09, a vista d’ocell). Endinseu-vos en la màgia del territori xilè i veureu la terra negra que envolta la zona dels volcans i els llacs del sud, que contrasta amb la calidesa dels colors terrossos del desert d’Atacama, al nord del país. Un país ple de contrastos i de bons racons per descobrir.
El cuiner Jordi Pujol i la ceramista Montse Artés
I per l’altra, una nova proposta, Constel·lacions, una instal·lació que convida a mirar el conjunt i a endinsar-se en el detall, que juga amb els buits i els plens, amb les ombres, amb l’aire. Petites peces entrellaçades que depenen les unes de les altres. Totes elles diferents, primes, delicades... però que ocupen l’espai de mica en mica, subtilment.

Gràcies a la gent del Fumet per l’espai, per la companyia, per la confiança!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada