dilluns, 3 d’octubre del 2011

Un castell molt particular

Aquest estiu, la passió d’una persona pel món casteller ha fet que a mi se’m presentés l'oportunitat de crear una peça única per a un jardí. Una peça gran que fuig del convencionalisme, en la qual les formes orgàniques es recolzen les unes amb les altres per crear un castell molt particular. Una peça que conviurà amb un entorn privat, acompanyada de vegetació que la protegirà i li donarà un marc fantàstic on rebre els convidats.



Si t’ hi apropes, encara hi podràs trobar algun gest amagat, unes mans aguantant un company o un peu recolzat a l’espatlla d’un altre...Només cal endinsar-se en la peça i mirar-la amb deteniment.




Els joc de colors que ens dona el marró de la camisa dels Matossers, amb el blanc i el negre, busca la gestualitat del conjunt.


Jugar amb els espais buits, per on passa el vent, la llum, els pensaments, els verds de l’entorn...Una forma rígida i alhora delicada. Són 33 peces orgàniques de fang cuit entrellaçades que uneixen les forces per aixecar del terra una torre humana: un castell!!