dilluns, 6 de desembre del 2010

Inauguració exposició "Petits contes ceràmics"

El Celler de Can Ginestar de Sant Just Desvern acull una exposició conjunta de pintura i ceràmica. La pintora iraniana Behnaz Rezaei presenta les seves obres sota el nom de “Elles” i jo presento els meus “Petits contes ceràmics”. Les dues disciplines s’entrellacen i omplen una gran sala per ensenyar les obres amb les quals hem estat treballant aquests darrers anys.

El passat dijous 25 de novembre vàrem inaugurar aquesta exposició conjunta acompanyades de totes aquelles persones que van venir a donar-nos suport en la nostra aventura. A tots vosaltres, gràcies!!!


En aquesta exposició podeu veure com dues dones artistes, una de les quals és d’Iran i l’altra de Catalunya, ensenyen els seus universos particulars per mitjà de dos llenguatges plàstics.

Podeu entrar i sentir-vos observats pels impressionants rostres reals de dona... o observar el treball curós i colorista, ple de sentiment, en el qual les emocions juguen un paper principal.

També us podeu endinsar en els petits contes ceràmics i viatjar a indrets del món (reals o ficticis), on les peces de ceràmica s’entrellacen amb les paraules i expliquen històries que ens obren una porta a la imaginació.


Trobareu dos nous contes ceràmics (Atacama, el color del silenci i Escòcia, on va començar tot), els quals s’uneixen als contes que ja tenia i que per a aquesta ocasió he ampliat amb un muntatge diferent, alhora que creava unes atmosferes particulars per a cadascun d’ells.


Gràcies a l’Ajuntament de Sant Just Desvern i, en especial, al col·lectiu que selecciona els participants en les exposicions del Celler de Can Ginestar, per donar-me l’oportunitat d'exposar i compartir l’exposició amb la Behnaz.

Gràcies a totes aquelles persones que heu col·laborat tant en la realització d’algun conte com en el muntatge de l’exposició. A tots vosaltres GRÀCIES! Especialment al Sergi i la Núria per fer-me uns contes tan especials i a mida. Al Xavi, la Nicola i el Bryan, per ajudar-me amb l’attrezzo del conte d’Escòcia. Al pare Roca, l’Obi, la Marta i la Mercedes, pel cop de mà just en el moment idoni. A la Carme per obrir-me una porta a la ceràmica. Al Josep, per ajudar-me en un muntatge frenètic. I a tots els que vau venir i als que vau pensar en mi en aquests dies tan especials per a mi, mil gràcies!!!