dimarts, 28 de març del 2017

Una peça molt especial

En motiu del 1er Memorial Josep M. Salas, la família em van demanar un encàrrec molt bonic, fer una peça per donar al guanyador o guanyadors. Per aquest motiu vaig crear la "Fita".
"Fita"
Fita: f. Pedra o altre senyal clavat a terra que assenyala el límit d’una heretat, d’una contrada, etc. ,d’una distància a recórrer.// Objectiu.

Aquesta fita de pedres ens farà recordar el nostre veritable objectiu. El que ens fa moure cada dia a seguir endavant, a seguir lluitant per allò que creiem més just. A recordar totes aquelles persones que un dia ens van inspirar a lluitar per a alguna cosa, a caminar endavant, a aconseguir reptes. A canviar les pedres del camí per fites que marquen un camí que cal continuar.

                                                                                     Montse Artés Cornellas

                                                                  Molins de Rei, 12 de desembre de 2016

La tasca de Gueopic a favor de les persones amb discapacitat comunicativa li va fer guanyar el 1er Memorial Josep Maria Salas.

diumenge, 26 de març del 2017

Uns mesos amb molta feina

De ben segur que el 2017 serà un bon any, de moment m'ha portat un munt de feina i és per això que no he publicat en unes quantes setmanes. Així que anem a fer una mica de memòria.

El desembre va venir carregat d'encàrrecs per les festes de Nadal i un any més vaig participar en la fira de Nadal que es va celebrar a Molins de Rei unes setmanes abans de festes. Qui va tenir ocasió de venir, tot i la pluja, va poder trobar peces de ceràmica teixida amb vímet o corda, les culleres amb lletres o diferents peces per adornar la casa.

 Minim també hi era!!!