dissabte, 31 d’octubre del 2015

Masterclass d'Alberto Bustos

Aquest passat divendres he tingut el plaer d'assistir a la Masterclass que l'artista Alberto Bustos va fer a les instal·lacions d'Àngela Colls a Esparreguera. Un autèntic luxe!
Després d'una breu introducció del seu treball, la seva trajectòria i les seves inquietuds, ens va ensenyar com és el seu procés de treball. Ens va fer una peça in-situ al mateix temps que ens explicava la seva filosofia entorn la ceràmica i el rera fons de les seves peces. Com encara els nous projectes i propostes que li van arribant.
És un plaer veure un artista treballar, però encara ho és més quan veus que és una persona encantadora, planera, amb un discurs molt ben construït. Gràcies Alberto per compartir el teu temps i els teus coneixements.

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Recull de fotografies de la Fira del Vendrell

Aquí us deixo un recull de fotografies de la Fira de Ceràmica del Vendrell. Quatre dies de força feina, gent, ceràmica i bons moments. 



I diumenge taller de reproducció de màscares amb els nens i les nenes del Vendrell. Un matí genial!!!





dijous, 8 d’octubre del 2015

Fira de Ceràmica del Vendrell 2015

Aquest any participo a la VIII Fira de ceràmica del Vendrell. Ens trobareu a la plaça Nova del Vendrell del 9 al 12 d'octubre d'11 del matí a 2 de la tarda, i de 5 a  9 del vespre.

A la nostra parada hi trobaràs joies de minim i molta ceràmica.
Anima't i vine a veure'ns!