diumenge, 21 de desembre del 2014

Unes imatges de la Fira de Nadal

Molts em pregunteu com va anar la Fira de Nadal, aquí us deixo unes imatge del cap de setmana. Van ser dos dies i mig de molta activitat, on vam donar a conèixer la nostra marca de joia ceràmica minim.
 
minim neix de la unió d'esforços, de les ganes de fer un pas més, de les ganes de treballar en equip. Unim plata i ceràmica per a crear un tipus de joia d'autor a l'abast de la gent. Joies de colors vius (verd, taronja, vermell o groc) combinades amb la plata.
A la parada podíeu trobar joia d'autor en plata, feta per la joiera Núria Gòmez. Ceràmica d'autor feta per a mi. I les joies ceràmiques de minim.


Acabem amb molt bona sensació, agraint a totes aquelles persones que vam poder venir, i per descomptat al Jaume i el Josep.


dilluns, 15 de desembre del 2014

Aparador de Creadors a Tangram

Des del passat divendres 12 de desembre fins el 10 de Gener, podeu trobar obra de petit format a Tangram, espai polièdric. 17 artistes de diferents disciplines compartim un espai per ensenyar la nostra obra. Apropa't i veuràs obra inèdita, petits móns de diferents artistes. Les meves ceràmiques també hi són.

Aquestes festes Regala ART!

divendres, 12 de desembre del 2014

10a Fira de Nadal a Molins de Rei

Aquest cap de setmana em trobareu a la 10a Fira de Nadal a Molins de Rei. Al carrer Major davant l'escola de Música Municipal. Comparteixo parada amb la meva bona amiga i joiera Núria Gòmez, amb la que em començat el projecte minim (de joia ceràmica). 

dimecres, 10 de desembre del 2014

minim ja és aquí


Després de varies col·laboracions, neix minim.
Unim joia i ceràmica per a crear peces d'autor.
Comença l'aventura, unit esforços, idees i il·lusions.

diumenge, 7 de desembre del 2014

Preparant Nadal

Aquests dies el taller sembla un camp de batalla. Les peces a mig fer conviuen amb trossos de fang, pots d'esmalts, notes i paper de bombolletes. Tot a mitges per mirar d'arribar a temps a servir tots els encàrrecs d'aquestes dates, i poder portar peces als punts de venda d'aquesta campanya de Nadal que està a punt de començar.
Gairebé tot a punt!!!!