divendres, 23 de maig del 2014

Ja s'acosta!

Demà dissabte inauguro una nova exposició, aquest cop en solitari, amb la qual presento les meves darreres obres sota el nom d’«Assentaments humans». En aquesta mostra es podran veure un seguit de peces inèdites i un parell d’instal·lacions, tot fet amb ceràmica.
Un cop més, el paisatge em serveix d’excusa per a l’expressió, per a la reflexió. Cada paisatge ens endinsa en una diversitat humana particular.
On vivim? Com vivim? Com ens agrupem? Com ens relacionem amb el nostre entorn i entre nosaltres? Sovint podem estar envoltats de persones, però això no és sinònim d’estar acompanyats. 

Us convido a convertir-vos en observadors en la distància, sabent que som els protagonistes, i qui sap si els responsables, del que estem veient.
Us espero dissabte a les 12.30 h! O també podeu venir dijous 29, a les 19.30 h, i podrem comentar les peces i l’exposició. Ens trobareu al Tangram, espai polièdric (c/ Mañé i Flaquer, núm. 21. Barcelona). L’exposició estarà oberta del 24 de maig al 27 de juny.

dimarts, 20 de maig del 2014

Kurtinstant 2014

Peça única amb motiu de l’homenatge a la figura d’Isidre Macías, dins el festival de curtmetratges Kurtinstant 2014 de Molins de Rei.

La peça, d'uns 25 cm d'alçada, representa una càmera per gravar pel·lícules en 8 mm de l'època del Sr. Macías, la qual està ben aferrada a una pedra. Aquesta pedra fa referència a les pedres que es col·loquen quan es crea un lloc físic important i cal ser recordat. D'aquí agafa aquesta idea de "primera pedra" per recordar el llegat que va deixar el Sr. Macías vers el cinema, com a precursor dels cineclubs.
La peça va decorada en colors blancs, negres i marrons, amb un to antic. A la pedra hi ha la rèplica de la signatura de Macías, amb una referència molt subtil al curtmetratge La meitat d'un quart, fet per la seva neta i presentat a la mostra d'enguany.