diumenge, 16 de febrer del 2014

Joies en plata i ceràmica

 



Ja podeu aconseguir les joies en plata i ceràmica a la Joieria Monfort , al passeig Pi i Margall núm. 24 de Molins de Rei. Peces realitzades amb la col·laboració de la joiera Núria Gòmez.


diumenge, 9 de febrer del 2014

Fira de la Candelera 2014


Nova edició de la Fira i jo decideixo redistribuir l’estand; així guanyo espai expositor per ensenyar millor les peces que porto. Enguany aposto per la ceràmica decorativa per penjar a la paret, amb quadres combinant fusta i ceràmica, amb colors llampants contrastats amb lleugeres línies negres. O bé, les noves peces Home (llar, en anglès) per a paret, on la fusta de base està pintada embolcallant la peça de ceràmica i fent referència al mar o el cel que ens envolta. 


Acompanyant aquestes opcions, podies trobar peces decoratives per sobre taula, la versió de Home amb base de fusta natural, o les peces del conte Estats Units, Est-Oest, peces úniques i irrepetibles.
   
Evidentment, no vaig deixar de portar les meves joies en ceràmica: anells, collarets i arracades (amb nous esmalts i noves mides). I com a novetat presentava la que espero que sigui la primera de moltes col·laboracions amb la bona amiga i joiera Núria Gòmez i els seus penjolls de plata i ceràmica, els quals a partir d’ara podeu trobar a la Joieria Monfort (passeig de Pi i Maragall núm. 24 de Molins de Rei).

Els colors verds, blaus i liles van omplir el darrer espai que em quedava lliure: un munt de bols de diferents mides, colors, formes i decoracions es barrejaven amb uns centres de taula a cavall entre un bol i un paisatge... primícia de la línia amb què estic treballant per a l’exposició que preparo per al maig. 


Van ser dos dies de molta feina, moltes hores, de parlar amb molta gent, de fred, pluja i cafès, però amb bona companyia tot es passa diferent. Estic molt contenta de veure que la meva obra agrada, que la gent s’interessa, pregunta, toca... i compra. Gràcies! 

Fotografia realitzada per Guillem Urbà
Gràcies a tots els que vau poder passar i als que amb la distància pensàveu en mi. Gràcies pel suport.



Ara, a seguir treballant!