dilluns, 27 de gener del 2014

Preparant Fira

Ja gairebé ho tinc tot, a quatre dies de la Fira, i només em queda empaquetar. Em queda enllestir uns petits detalls i tot estarà a punt per dissabte. Esperem tenir un molt bon cap de setmana, molt de públic i moltes vendes!
Veniu a veure les últimes novetats amb les meves peces de petit format. Em trobareu el cap de setmana de l’1 i 2 de febrer a la plaça de l’Ajuntament de Molins de Rei. Allà us espero.

dilluns, 20 de gener del 2014

Fa dies que no escric

Acabo i començo l’any venent les meves peces a la Fira d’Art Jove de Molins de Rei, com l’any anterior, però aquest vegada hem hagut de canviar de lloc i de dates, ja que, per problemes a l’estructura de l’edifici on ho vàrem fer l’any passat, no podíem ser-hi. Així doncs, aquesta edició l’hem fet al pati de l’Escola de Música, entrant pel carrer Rafel Casanova, un lloc més petit i a l’aire lliure, però molt acollidor. I hem concentrat el calendari als dies 20, 21, 22 i 23 de desembre, i 3, 4 i 5 de gener. La gent que hi va poder venir es va trobar amb una oferta variada, perquè els 8 artistes que hi participàvem oferíem des de ceràmica a roba, complements i sabons.


A la meva parada vaig voler combinar l’article de joieria ceràmica amb la decorativa per a aquestes festes, amb peça única, una aposta molt personal dins la meva nova línia de petit format. Aquest cop, però, el més venut han tornat a ser les meves joies en ceràmica: anells, collarets i, sobretot aquest any, arracades.

El gener també em porta els preparatius per a la Fira de la Candelera d’enguany, on repetiré espai. El cap de setmana 1 i 2 de febrer seré amb les meves peces de ceràmica a la plaça de l’Ajuntament. Així doncs, si aquests dies no em trobeu pel carrer ja sabeu on sóc: al taller acabant les peces.