dissabte, 30 de novembre del 2013

Com fer calques serigràfiques

Unes setmanes més tard torno al taller de la Cristina. Torno a l’Espai*80 del barri de Sant Andreu de Barcelona, aquest cop per fer calques serigràfiques. Seguim aprofundim en una tècnica que té un munt de possibilitats. Aquest cop insolem les pantalles serigràfiques amb imatges que es convertiran en calques que es poden aplicar a qualsevol peça ja esmaltada i cuita, una decoració en tercer foc que ens permet un grau de detall increïble.





Més informació al http://crismarquez.com/

diumenge, 24 de novembre del 2013

Clients fidels


Arriba novembre i en mig de la producció de Nadal i mil idees que em ronden pel cap, faig els records per als socis del CEM. Una vegada més confien en mi per fer una peça bonica als socis que porten un grapat d’anys col·laborant i donant suport a l’entitat. Aquest any, els socis i sòcies que han fet 25 anys veuran una peça un xic diferent de l’any passat, ja que he canviat el fang i el text per donar-li més caliu a la peça. Espero que agradi.



diumenge, 17 de novembre del 2013

Una mica de serigrafia



Ja feia un cert temps que em corria pel cap la idea de tornar a fer alguna cosa de serigrafia. Des del meu pas per l’escola que no n’havia tornat a fer. Així que quan la meva amiga i ceramista Cristina Márquez em va dir que al seu taller impartia un monogràfic de cap de setmana de serigrafia, no m’ho vaig pensar dues vegades.



Va ser un cap de setmana molt profitós, refrescant coses i aprenent-ne de noves.

Més informació al http://crismarquez.com/

divendres, 8 de novembre del 2013

Mural col·locat!!!


Després de molta feina, arriba el dia en què s'ha de posar al carrer la feina feta. I així ha estat. El mural per fi és a la via pública: el trobareu a la pèrgola de la plaça de la Llibertat de Molins de Rei, al passeig del Terraplè. Tot i que la inauguració oficial és el dissabte 14 de desembre, ja el tenim penjat i ara només queda polir "petits detalls", com ara netejar la paret del voltant dels grafits o moure la parada del bus urbà, com també canviar una rajola blanca del mural per una on hi ha el logo de les entitats que han fet possible aquesta obra.
Irlanda Artés i Montse Artés, coautores de l'obra
Així doncs, espero que us agradi el resultat final.