divendres, 28 de juny del 2013

Un nou encàrrec entregat

  

Identitat, oberts, qualitat, diàleg, natura, autonomia, responsabilitat, convivència, esforç, estudi, treball diari, implicació, esperit crític, col·lectiu, estar a gust... Són algunes de les coses que l’escola et transmet al llarg dels anys que hi estudies. I aquestes van ser les paraules escollides per l’escola Virolai de Molins de Rei per il·lustrar la peça de record a tots els alumnes de Batxillerat que deixaven l’escola aquest juny.

 
Les peces, fetes en fang blanc, eren una versió d’una peça originària meva:els petits quadrets de fang blanc decorats amb motius vegetals i fets amb la tècnica de la fotoceràmica. Aquesta vegada, però, els vaig fer un mica més grans i acompanyant la silueta de la fulla de roure no hi havia el seu nom, sinó totes aquestes paraules que fan referència al pas dels alumnes per l’escola. A la part del darrere hi havia el segell de l’escola i la promoció. Així ,tots els nois i les noies que van rebre la peça podran tenir un record de la seva graduació.

dimecres, 19 de juny del 2013

Mural, mural, mural.....

I continuem fent feina. Aquest mes de maig ha estat el moment d’engalbar i numerar totes les rajoles. Dibuixar tots els camins, caminets, carreteres i rieres del mapa.
I comencem a coure rajoles!!! La primera cuita, a 700ºC, perquè si la pugem molt, la fotoceràmica no se’ns enganxarà. I continuem treballant.

dilluns, 10 de juny del 2013

A l’estiu, anells!!!!

A partir d’aquest mes podeu trobar els meus anells de ceràmica a la Carme Gil Estilista, passeig del Terraplè, núm. 59, local B de Molins de Rei.
N’hi ha de verdes, blaves, vermelles, taronges, grogues i liles.