dimarts, 23 d’abril del 2013

Ja ha arribat Sant Jordi!




Gràcies a tots els que heu volgut compartir amb mi
 i les meves roses aquesta diada.
Feliç Sant Jordi!!! 

divendres, 19 d’abril del 2013

Litografia a l'aigua


Transferir imatges i paraules a la ceràmica sempre ha estat una cosa que em fascina. Així que quan vaig veure la possibilitat de fer el curs de litografia a l’aigua que impartia la ceramista Eli Moretó al seu taller de Sants, no ho vaig dubtar gens. Modificant aquesta tècnica de gravat per aplicar-la a la ceràmica aconseguim molt bons resultats en la transferència d’imatge i text sobre una peça crua. 









dijous, 18 d’abril del 2013

Setmanes per aprendre

Una de les coses que més em fascinen de la ceràmica és que sempre es poden aprendre coses noves: noves tècniques, nous materials, noves fórmules, nous ceramistes...Així que, un cop més, aquestes darreres setmanes he estat fent això: aprenent!

Ara que veig la joieria com una sortida per a la ceràmica que faig, vaig aprofitar molt un curs que impartia la ceramista Zita Rodríguez al taller d’una bona amiga a Gràcia (www.evaceramica.es). Van ser uns dissabtes molt profitosos durant els quals vaig refrescar algunes tècniques i en vaig aprendre de noves. La bona companyia i les ganes d’aprendre i compartir van fer del curs una delícia per als dissabtes al matí.

Vàrem treballar amb gres i porcellana, fent impressions directes i amb motlles, neriage, òxids i engalbes....Un munt de coses i possibilitats.

Aquí teniu algunes de les peces que en van sortir.