diumenge, 24 de febrer del 2013

Fira de la Candelera 2013


Després de més de deu anys de dir l’any vinent posaré paradeta”, finalment ha arribat el moment. Aquest any, sí! Crec que l’empenta final va ser la bona acollida de les meves peces al Mercat Jove. Així que vaig fer una bona producció i em vaig plantar a la plaça de l’Ajuntament a vendre les meves ceràmiques. Vaig combinar els complements ceràmics (arracades, anells i collarets) amb peces més d’autor, gerros i roses, conjunts d’espalmatòries i quadrets amb motius vegetals fets amb fotoceràmica. Tot plegat, un ventall a l’abast de totes les butxaques i gustos.




Van ser dos dies de molta feina, hores, entrepans, cafès, cares conegudes i d’altres de noves, targetes i bones companyies!! Gràcies a tots aquells que vàreu poder venir, als meus “fans incondicionals” i als que en la distància em doneu suport.

Montse Artés amb l'artista i amiga Aurora Portillo. 
Fotografia de Guillem Urbà

I si tot va bé... l’any vinent repetiré!! Ja hi estic pensant.

dijous, 14 de febrer del 2013

Un gener intens


Vaig acabar l’any amb un bon regust de boca. El 2012 em deixa molts bons moments ceràmics, coses apreses, nous coneguts, peces acabades i d’altres en procés, i, sobretot, moltes idees noves per fer.

Amb aquestes perspectives i els darrers dies al Mercat d’Art Jove, començo un any amb molta energia. Començo tenint dues bones notícies: tindré un estand per a les meves peces a la Fira de les Arts de la Fira de la Candelera i faré, conjuntament amb la ceramista Irlanda Artés, un mural ceràmic amb fotoceràmica per a una entitat molinenca que decorarà un espai públic a la vila. Per aquest motiu, l’Ajuntament ens cedeix provisionalment una sala a l’antic Palau de Requesens per a la realització del mural i durant aquest mes gener l’hem estat netejant. Mireu quin terra més bonic ha sortit!!!


Però aquest mes de gener també ha vingut carregat de moltes hores al taller preparant totes les peces per a la Fira de la Candelera... i algunes més davant l’ordinador per acabar un tríptic per fer ceràmica a les escoles. Tot plegat, un gener ben intens.